Güncel Haberler

Milwaukee Deplasmanda Kazanmaya Devam Ediyor (Ersan 6 sayı)

Doğu Konferansı yarı final serisi 4.maçında Milwaukee Bucks deplasmanda Boston Celtics‘i bir kez daha yendi (113-101) ve seride 3-1 öne geçerek konferans finalinin kapısını ardına kadar araladı. Seride üst üste 3 maç kazanan Bucks Çarşamba günü evinde galip gelirse 4-1 ile adını finale yazdırmış olacak.

Milwaukee’de Yunan yıldız Giannis Antetokounmpo 39 sayı, 16 ribaund, 4 asist, 1 top çalma, 1 blokla maça ağırlığını koydu. George Hill 15 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Khris Middleton 13 sayı, 7 asist, 3 ribaund, Eric Bledsoe 13 sayı, 3 asist, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

17 dakika süre alan Ersan İlyasova 6 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile takımına yardım etmey bildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Boston’da Kyrie Irving 23 sayı, 10 asist, 6 ribaund, Marcus Morris 18 sayı, 14 ribaund, 2 asist, Jayson Tatum 17 sayı, 10 ribaund, 4 asist, Al Horford 20 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Jaylen Brown 16 sayı, 7 ribaund, 2 asistle öne çıktı.

https://youtu.be/B_9Sevtd-4U

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …