Güncel Haberler

Harden ve Rockets Pes Etmiyor!

Batı Konferansı yarı final serisi 4.maçında Houston Rockets ve Harden bir kez daha direnç göstererek evlerindeki mücadeleyi Golden State Warriors karşısında 112-108 kazandılar. Bu sonuçla Rockets seriyi 2-2’ye getirmeyi başardı.

19 saniye kala Warriors Curry’nin üçlüğü ile farkı 2 sayıya (110-108) düşürdü. Houston cephesinde 12 saniye kala Harden serbest atışları 1/2 ile değerlendirdi ve skor 111-108’e geldi. Ardından Warriors hücumunda önce Durant, sonra da Curry üst üste üçlüklerden yararlanamadılar. 3 saniye kala Houston adına çizgiye giden Paul serbest atışlardan 1/2 atıp skoru 112-108olarak belirledi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston’da James Harden 38 sayı, 10 ribaund, 4 asist, 2 blokla Warriors’ın yine en çok canını çıkan ve takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Eric Gordon 20 sayı, 4 ribaund, PJ Tucker 17 sayı, 10 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Chris Paul 13 sayı, 6 ribaund, 5 asistle galibiyetin diğer mimarları oldular.

Warriors’da kendine gelmeye başlayan Stephen Curry 30 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile etkili olsa da mağlubiyeti engelleyemedi. Kevin Durant 34 sayı, 7 ribaund, 6 asistle istikrarını korurken, Draymond Green’den 15 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 2 top çalma, 1 blok, Klay Thompson’dan 11 sayı, 7 ribaundluk istatistik gelse de galibiyet için yeterli olmadı.

https://youtu.be/k1PfFUGnDpQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …