Güncel Haberler

Obradovic Final Four’da Olmayacak İsimleri Açıkladı!

Uzun süredir sakatlıklarla başı dertte olan Fenerbahçe Beko‘da önemli bazı oyuncuların Final Four’da parkede olma şansları belirsizliğini korurken, koç Zeljko Obradovic Banvit maçı sonrası yaptığı açıklamada Gigi Datome ve Joffrey Lauvergne‘nin Final Four’da oynama şanslarının bulunmadığını belirtti.

“Bugün kaybetmiş olmamıza rağmen oyuncularımla gurur duyuyorum. Özellikle de içinde bulunduğumuz durumdan ötürü, çünkü şu anda faydalanamadığımız dört oyuncunun durumlarını henüz bilemiyoruz. Tek bildiğimiz, Joffrey Lauvergne’nin kesinlikle Final Four’da olma ihtimalinin bulunmadığı ve Gigi Datome’nin de aşağı yukarı aynı durumda olduğu. Ve Kalinic ile Vesely’nin durumları da büyük soru işareti.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …