Güncel Haberler

Ataman: Seri henüz 2-1

Turkish Airlines Euroleague play off üçüncü maçında İspanya’nın Barcelona Lassa takımını deplasmanda 102-68 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Oyuna çok iyi başladık, topu iyi paylaştık. İkinci maçta yaptığımız topu paylaşmadan hücum etme hatasını yapmadık. İçeriden dışarıya topu iyi paylaştık ve dışarıdan atışları sayıya çevirdik. Bu da özgüvenimizi artırdı. Bizim için mükemmel bir maçtı, savunmada da çok iyiydik. İkinci yarının başında biraz bocaladık, bazı atışları kaçırdık ve Barcelona farkı kapattı ama hemen ilk yarıdaki oyunumuza döndük. Harika bir oyun çıkarttık. Barcelona da zamanla oyundan düştü, boş atışları, boş turnikeleri kaçırdılar. Galibiyeti aldık ama seri henüz 2-1.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …