Güncel Haberler

Houston Sürprize İzin Vermedi ve Utah’ı 4-1 Eledi

Batı Konferansı play-off serisi ilk tur 5.maçında Houston Rockets zaman zaman zorlansa da evinde oynamanın da avantajını kullanarak Utah Jazz‘ı 100-93 yendi ve adını konferans yarı finaline yazdırdı. Artık rakiplerini, Golden State-Warriors-Los Angeles Clippers serisinin galibini bekliyorlar.

Houston’da James Harden 26 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 3 top çalma, 4 blok, Clint Capela 16 sayı, 10 ribaund, 3 blok, Chris Paul 15 sayı, 8 ribaund, 5 asist, 3 top çalma, Eric Gordon 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile galibiyeti getiren isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Utah’ta ise Ricky Rubio 17 sayı, 11 aasist, Danovan Mitchell 12 sayı, 6 ribaund, Jae Crawder 15 sayı, 10 ribaund, Rudy Gobert 9 sayı, 10 ribaund, Royce O’Neale 18 sayı, 5 ribaundla direnen isimler oldular.

https://youtu.be/5f0L6yNV2_A

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …