Güncel Haberler

Real Madrid Neden En Güçlü Favori Olduğunu Kanıtladı!

Turkish Airlines EuroLeague Play-Off üçüncü maçında Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Panathinaikos‘u 89-82 mağlup etti ve seriyi de 3-0 kazanarak bu sezon adını Final Four’a yazdıran ilk takım oldu.

Turkish Airlines EuroLeague Play-Off üçüncü maçında İspanyol ekibi Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’u 89-82 mağlup etti ve Yunan ekibini süpürerek Final Four biletini kaptı.

Böylelikle 2003-04 sezonundan beri ilk defa üst üste 2 kez bir Yunan takımının bulunmadığı bir Final Four düzenlenecek.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Panathinaikos’ta Nick Calathes 17 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Matt Lojeski 16, DeShaun Thomas 11 sayıyla oynadı.

Real Madrid’de Facundo Campazzo ve Rudy Fernandez 16’şar sayıyla takımın en skorerleri olurlarken Anthony Randolph da 14 sayı üretti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …