Güncel Haberler

Obradovic Deplasmanda Kazanılan Zalgiris Maçını Değerlendirdi

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic deplasmanda kazanılan Zalgiris Kaunas maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

“İlk olarak oyuncularımı tebrik ediyorum. Burası gerçekten çok güzel bir basketbol atmosferi. Basketbolu çok seviyorlar ve takımın hep arkasındalar. Bu kesinlikle kolay değil. İstanbul’da yapılan maça göre farklı şeyler yapmaya çalıştık. Özellikle çok kolay sayı bulmalarını sağlamıştık ikilikler ve smaçlar açısından. İki maçın arasındaki fark; ikilik ve üçlük açısından aynı attılar aslında ama İstanbul’da ikiliklerde yüzde 70’ti. Biz de EuroeLeague’de ikilik ve üçlüklerin yüzdesinde lideriz. İlk yarıda ve maçın büyük bir bölümünde çok kötü atışlar kullandık. Maçı kazanmanın bir yolunu bulmamız gerekiyordu ve biz de savunmamızla kazandık. Reaksiyon göstermeyi ve savaşarak maçı kazanmayı bilen bir takım. Çok zor bir takıma karşı oynuyoruz, çok agresifler. Oyuncuları yaptıkları güzel işler için bir kere daha tebrik ediyorum. Final Four’a gitmek için sadece 1 adım kaldığının akıllarında olmasını istiyorum. Burada bize destek veren taraftarlarımıza da kalbimin en derinlerinden teşekkür ediyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …