Güncel Haberler

Fenerbahçe Beko’da Nikola Kalinic şoku!

Turkish Airlines EuroLeague Play-Off üçüncü maçında deplasmanda karşılaştığı Zalgiris Kaunas‘ı 66-57 mağlup eden Fenerbahçe Beko‘nun yıldızlarından Nikola Kalinic‘in maçın son anlarında omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle serinin dördüncü maçında forma giymesi beklenmiyor.

Turkish Airlines EuroLeague’in Play-Off üçüncü maçında deplasmanda Zalgiris Kaunas ile karşılaşan temsilcimiz Fenerbahçe Beko, mücadeleden 66-57’lik skorla galip ayrıldı.

Temsilcimizde maçın son anlarında omzundan sakatlık yaşayan Nikola Kalinic’in maçın ardından tedavisi için hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Sırp yıldızın serinin dördüncü maçında forma giyme ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.

Kaynak: Fanatik

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …