Güncel Haberler

Kızıl Yıldız Euroleague Biletini Kaptı!

Adriyatik Ligi final serisi 5. ve son maçında Kızıl Yıldız Aleksandar Nikolic Arena’da konuk ettiği Buducnost‘u tıpkı ilk 2 maçta olduğu gibi rahat geçti (97-54) ve geçtiğimiz sezonunun rövanşını alarak şampiyonluğa ulaşmasının yanı sıra Euroleague biletini de cebine koymayı başardı.

Maçın normalde 20:00’da başlaması gerekiyordu ancak Kızıl Yıldız taraftarının Buducnost’a yabancı maddeler atarak saldırması sonucu maç güvenlik önlemleri nedeniyle bench arkasının boşaltılmasının beklenmesi ile 1 saat gecikmeli başladı.

İlk dakikalardan kontrolü eline alan Kızıl Yıldız devreye de 47-21 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda psikolojik üstünlüğü tamamen sağlayan Kızıl Yıldız, rakibi Buducnost’un oyuna girmesine hiç izin vermedi ve 97-54’lük skorla rahat bir galibiye alarak şampiyonluğa ulaştı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kızıl Yıldız’da KC Rivers 21, Dejan Davidovac 11, Borisa Simanic, Mouhammad Faye ve Michael Ojo 10, Filip Covic 9 sayıyla oynadı.

Buducnost’ta çift haneli skor katkısı verebilen bir isim çıkmazken, en skorer isim ise 9 sayı üreten Norris Cole oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Güle Oynaya Geçti

Adriyatik Ligi 25. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk ettiği KK Studentski Centar‘ı 94-76’lık skorla güle …