Güncel Haberler

Milwaukee Beklendiği Gibi Detroit’i Süpürdü! (Ersan 4 sayı)

Milwaukee Bucks Doğu Konferansı play-off ilk tur serisi 4.maçında konuk olduğu Detroit Pistons‘ı 127-104 yenerek 4-0 ile rakibini süpürdü ve yarı finalde Boston Celtics’in rakibi oldu.

Milwaukee böylece 2001’den bu yana ilk kez konferans yarı finaline yükselmeyi başardı. Detroit ise 2008’den bu yana üst üste 14. play off maçını kaybetti ve NBA’de en uzun play-off mağlubiyet serisine sahip takım oldu.

Milwaukee’de Giannis Antetokounmpo 41 sayı, 9 ribaund, 3 asist, 4 blok ile maçı domine ederken, Khris Middleton 18 sayı, 4 ribaund, Eric Bledsoe 16 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Nikola Mirotic 12 sayı, 3 ribaundla mücadele etti.

Ersan İlyasova 17 dakika süre aldı, 2/4 serbest atış, 0/2 3sayı, 1/4 2sayı ile 4 sayı attı, 9 ribaund, 3 de asist üretti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Detroit’te ise sakatlığına rağmen oynayan Blake Griffin maçı 22 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile tamamladı. Reggie Jackson 26 sayı 7 asist, 2 ribaund ve Andre Drummond 16 sayı, 12 ribaund, 3 asistle diğer öne çıkan isimler oldular.

https://youtu.be/QbP6YYeUWe0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …