Güncel Haberler

Boston 4.maçı da Kazanarak Indıana’yı Süpürdü!

Doğu Konferansı play-off serisi ilk tur 4.maçında Boston Celtics deplasmanda Indiana Pacers‘i 110-106 yenerek rakibini 4-0 ile süpürdü ve adını konferans yarı finaline yazdıran ilk takım oldu, Milwaukee-Detroit serisinin galibi ile eşleşecek.

Boston’da Gordon Hayward 20 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Marcus Morris 18 sayı, 8 ribaund, Kyrie Irving 14 sayı, 7 asist, 2 ribaund, Jayson Tatum 18 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Al Horford 14 sayı, 12 ribaund, 5 asistle galibiyeti getiren isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi Indiana’da ise Bojan Bogdanovic 22 sayı, 8 ribaund, 3 asist, Tyreke Evans 21 sayı (play-off kariyer rekoru), Darren Collison 19 sayı, 6 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile en iyi direnen isimler oldular.

https://youtu.be/h74DaDqhP-0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …