Güncel Haberler

Golden State Deplasmanda İşi Sıkıya Aldı!

Golden State Warriors Batı Konferansı play-off serisi ilk tur 4.maçında Los Angeles Clippers‘ı deplasmanda 113-105 yenerek seride 3-1 öne geçti. Warriors sahasında oynayacağı beşinci karşılaşmayı kazanması durumunda turu geçecek.

Warriors’ta Kevin Durant 33 sayı, 7 ribaund, 6 aaist ve Klay Thompson 32 sayı ile galibiyetin ana mimarları oldular. Düşük yüzde ile şu atan Stephen Curry 12 sayı, 10 ribaund, 7 asist, 3 top çalma, Draymond Green 10 sayı, 9 ribaund, 5 asist ve Andrew Bogut 10 ribaund, 8 sayı, 4 asist ile diğer etkili olan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’ta çaylak Shai Gilgeous-Alexander 25 sayıyla kariyer rekorunu kırdı. Danilo Gallinari 16 sayı, 7 ribaund, 4 asist, Patrick Beverley 12 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 3 blokla öne çıkan diğer isimler oldular. Kenardan gelen etkili isimlerden ise bu kez beklenen katkı gelmedi; Lou Williams 12 ve Montrezl Harrell 10 sayı kaydetti.

https://youtu.be/XHEeXcKM_JE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …