Güncel Haberler

Milawukee Yine Detroit’i Farklı Geçti (Ersan 15 sayı)

Doğu Konferansı’nın lideri olan ve normal sezonu tüm NBA’de en çok galibiyet sayısı ile tamamlayan Milwaukee Bucks ilk turda Detroit Pistons karşısında rahat galibiyetler almaya devam ediyor. Serinin Milwaukee ayağını 2-0 ile geçtikten sonra Detroit’teki ilk maçı da 119-103’lük skorla zorlanmadan kazandılar ve 3-0 öne geçerek süpürgelerini dolaptan çıkardılar.

Milwaukee son olarak 33 yıl önce ilk turda elediği Jersey Nets karşısında ilk üç maçı kazanmıştı.

Giannis Antetekounmpo 14 sayı, 10 asistle double-double yaparken Khris Middleton 20 sayı, 9 ribaund, 4 asist, Brook Lopez 19 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Eric Bledsoe 19 sayı, 5 ribaund, 5 asistle Milwaukee’yi galibiyete taşıyan isimler oldular.

23 dakika süre alan Ersan İlyasova da hücumda etkili bir performans sergiledi, 4/4 serbest atış, 3/4 3sayı, 1/1 2sayı isabetiyle 15 sayı üretti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Detroit’te ise sakatlıkten dönen Blake Griffin 27 sayı, 7 ribaund, 6 asist, 2 blokla takımını ayakta tutmaya çalıştı ancak farklı mağlubiyeti önleyemedi. Andre Drummond da 12 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 3 blok, 4 top çalma iyi bir maç çıkardı.

1-ERSAN İLYASOVA’NIN PERFORMANSI:

2-MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/iIuymqwK95s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …