Güncel Haberler

Denver Deplasmanda Kazanarak Seriyi Eşitledi

Batı Konferansı play-off serisine San Antonio Spurs karşısında ev sahibi avantajı ile başlayan Denver Nuggets sahasında kaybedince avantajını rakibe kaptırmıştı. Serinin San Antonio ayağında ilk maçta da 2-1 geri düşen Denver, sonrasında toparlandı ve 4.maçı deplasmanda 117-103 kazanarak seriye 2-2 ile eşitlik getirdi. Bu galibiyet aynı zamanda play-off sahnesinde Denver’ın San Antonio karşısında 2007’den bu yana elde ettiği ilk galibiyet olması ile ön plana çıktı.

Denver’da Nikola Jokic 29 sayı, 12 ribaund, 8 asistle maçın yıldızı olurken, Jamal Murray 24 sayı, 6 asist, 2 ribaund ve Torrey Craig 18 sayı, 8 ribaund, 2 top çalma ile galibiyete katkı verdiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

San Antonio Spurs’te ise LaMarcus Aldridge 24 sayı, 9 ribaund, 2 asistle oynadı. 19 sayı, 5 ribaund, 5 asist üreten DeMar DeRozan bitime 5 dakika kala kendisine çalınan hücum faul kararını beğenmeyerek topu hakeme doğru fırlatınca diskalifiye edildi.

1-MAÇIN ÖZETİ:

2-DEROZAN’IN ATILDIĞI ANLAR:

https://youtu.be/xSezHnf0lH0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …