Güncel Haberler

Houston Deplasmanda Utah’ı Yendi ve Süpürgeyi Çıkarttı

Batı Konferansı play-off serisinde Houston Rockets sahasında oynadığı ilk 2 maçta Utah Jazz‘a net bir üstünlük kurarak 2-0 öne geçmişti. Serinin Utah ayağındaki ilk maçında ise ev sahibi iyi bir direnç gösterdi ama galibiyet için yeterli olmadı ve Rockets 104-104 kazanarak 3-0 öne geçti, artık Utah süpürülme tehlikesi ile karşı karşıya.

Maçın son anlarında nefesler tutuldu. Bitime 10 saniye kala Tucker Rockets adına çizgiye gitti ve 1/2 ile dönünce skor 102-99’a geldi. Utah Mitchell ile 3 sayılık atıştan faydalanamadı ve sonrasında Tucker tekrar çizgiye gidip bu kez 2/2 yaptı ve skoru 104-99’a getirdi. Rubio’nun son saniyede bulduğu sayı ise sadece skoru belirledi ve Houston 104-101 kazandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston Rockets’da James Harden çok kötü bir yüzdeyle oynamasına rağmen karşılaşmayı 22 sayı, 10 asist, 4 ribaund, 6 top çalma ile tamamladı. Chris Paul 18 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 3 topçalma, Clint Capale 11 sayı, 14 ribaund ve PJ Tucker da 12 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Utah’ta ise Donovan Mitchell 34 sayı, 6 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ile neredeyse tek başına direnmeye çalıştı. Rudy Gobert 10 sayı, 8 ribaund, 7 blok ve kenardan gelen Derrick Favors 13 sayı, 4 ribaund ile ona destek olmaya çalışan isimler oldular.

https://youtu.be/o_OTEnnKRKc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …