Güncel Haberler

Philadelphia’nın Turu Geçmesine 1 Adım Kaldı (Furkan süre almadı)

Philadelphia 76ers deplasmanda Brooklyn Nets‘i 112-108 yenerek Doğu Konferansı play-off serisinde 3-1 öne geçti. 76ers sahasında oynayacağı 5.maçı kazanması durumunda adını konferans yarı finaline yazdırmış olacak.

Maçın kendisinden ve skordan çok konuşulan ise bu sezon play-off’larda yaşanan ilk kavgaya sahne olmasıydı. Embiid’in Allen’a yaptığı sert müdahele sportmenlik dışı faul ile cezalandırılırken ortam epey gerildi. İki taraf oyuncuları birbirlerine girerken Butler ve Dudley ise oyundan atıldılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’de sakatlıktan dönen Joel Embiid 31 sayı, 16 ribaund, 7 asist, 2 top çalma, 6 blokla MVP performansı sergiledi. Tobias Harris 24 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve Ben Simmons da 15 sayı, 8 ribaund, 8 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise süre alamadı.

Brooklyn Nets’te ise Jarrett Allen 21 sayı, 8 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, DeAngelo Russell 21 sayı, 7 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, Caris Levert 25 sayı, 5 ribaund, 6 asist ve Spencer Dinwiddie 18 sayı, 4 ribaundla takımlarını oyunun içinde tuttular.

1-MAÇIN ÖZETİ:

2-DUDLEY VE BUTLER’IN ATILDIĞI ANLAR:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …