Güncel Haberler

San Antonio Evinde Hata Yapmadı ve Seride 2-1 Öne Geçti

San Antonio Spurs ev sahibi avantajını kaptığı seride Denver Nuggets karşısında kendi sahasındaki ilk maçta hata yapmadı ve 118-108 yenerek seride 2-1 öne geçerek avantajını korudu.

Spurs’de Derrick White 36 sayı ile kariyer rekorunu kırarken yanına 5 ribaund, 5 asist, 3 top çalma da ekledi. Ayrıca DeMar DeRozan 25 sayı, 4 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ve LaMarcus Aldridge 18 sayı, 11 ribaund, 5 asist ile oynadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Denver’da ise Nikola Jokic 22 sayı, 8 ribaund, 7 asist, Malik Beasley 20 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Paul Millsap 14 sayıyla öne çıktılar. Jamal Murray 6 sayıda kalarak hayal kırıklığı yarattı.

https://youtu.be/BJsyrLyk6GE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …