Güncel Haberler

Embiid’siz 76ers Deplasmanda Nets’i Yenmeyi Başardı (Furkan sayı atamadı)

Philadelphia 76ers Embiid’den yoksun oynamasına rağmen deplasmanda Brooklyn Nets‘i 131-115 yenerek seride 2-1 öne geçti ve ev sahibi avantajını tekrar ele geçirmiş oldu.

76ers’da Tobias Harris 29 sayı, 16 ribaund, 3 asist, Ben Simmons 31 sayı (play-off kariyer rekoru) , 9 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, 3 blok, JJ Redick 26 sayı, 2 asist, Boban Marjanovic 14 sayı, 8 ribaund, Jimmy Butler 16 sayı, 7 asist, 2 ribaundla oynadı. Joel Embiid dizindeki sakatlık nedeniyle forma giyemedi.

Son anlarda süre alabilen temsilcimiz Furkan Korkmaz 2 dakika sahada kaldı, 0/1 2sayı, 0/1 3sayı ile sayı üretemedi, 1 ribaund aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Brooklyn’ne ise DeAngelo Russell 26 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Jarrett Allen 15 sayı, 6 ribaund ve kenardan gelen isimler Caris Levert 26 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Spencer Dinwiddie 15 sayı ile mücadele ettiler.

https://youtu.be/Yq6HoEqlaiw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …