Güncel Haberler

Golden State Kendine Geldi ve Ev Sahibi Avantajını Clippers’dan Geri Aldı

Golden State Warriors 31 sayı farkdan yakalanarak sahasında kaybettiği 2.maçın intikamını Staples Center’da Los Angeles Clippers‘ı 132-105 mağlup ederek aldı. Böylelikle seride 2-1 öne geçen Warriors ev sahibi avantajını da rakibinden tekrar almış oldu.

Maçı 38 sayı, 4 ribaund, 7 asist ile tamamlayan Kevin Durant, ilk yarı kariyer rekoru olan 27 sayıya ulaştı ve maçın kopmasındaki temel faktör oldu. Stephen Curry faul problemi nedeniyle az süre alsa da 21 sayı, 5 ribaund ile mücadele etti. Sezonu kapatan Cousins yerine ilk beş başlayan Andrew Bogut 8 sayı, 14 ribaund, 5 asist ve Draymond Green 8 sayı, 6 ribaund, 10 asist ile skor dışında kalan tüm noktalarda çok değerli katkılar verdiler. Kenardan gelen Andre Iguodal da 15 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile katkı verdi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Los Angeles Clippers’ta ise Hırvat uzun Ivica Zubac 18 sayı, 15 ribaund ile ön plana çıkarken Lou Williams 16 sayı, 6 asist, Jamychal Green ve Montrezl Harrell 15’er sayılık istatistik oluşturdular

https://youtu.be/x-E2Kfd4Bn8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …