Güncel Haberler

Obradovic: Maçı kazanacak noktaya getirsek de Zalgiris kazanmayı hak etti

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Turkish Airlines Euroleague play-off çeyrek finalinde Zalgiris Kaunas‘a 82-80 yenildikleri ve seride durumun 1-1’e geldiği ikinci maçta, Litvanya ekibinin kazanmayı hak ettiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Obradovic, Zalgiris’i galibiyet için tebrik ederek, “Çok iyi basketbol oynadılar. İlk maçtan sonra reaksiyon göstermeleri normaldi. Maçı kazanacak noktaya getirsek de Zalgiris kazanmayı hak etti. Play-off seviyesinde oynamadık. Savunmamız iki gün öncesine göre çok farklıydı. Böyle olduğunda da her zaman antrenör sorumludur. Orada daha iyi oynamak için ne yapmamız gerektiğini iyi anlamamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Savunmalarının yeterli sertliği göstermediğini kaydeden Sırp antrenör, “Hücum açısından da çok kötüydük. Eğer rakibinize yüksek yüzdeyle oynama şansı verirseniz, böyle olur. Hücumda iyi oynadığımız anlarda da savunma açısından kötü kararlar verdik. Kendimizi hazırlayıp, daha akıllı oynamak için çalışacağız. Zalgiris çok iyi bir takım ve Kaunas’ta da iyi mücadele edeceklerdir.” değerlendirmesinde bulundu.

Vesely’nin iki maçta da faul problemi yaşadığının hatırlatılması üzerine, Obradovic, şunları aktardı:

“Oynama isteği yüksek. Sakatlık problemi yaşadı. Üç haftadır oynamıyordu. Her şey çok büyük istekle oynamasından oluyor. Takım için çok önemli bir oyuncu. Mutlaka geri dönecektir. Önümüzdeki maçlarda kalitesini gösterecektir.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …