Güncel Haberler

Brooklyn İlk Maçta Philadeplhia’yı Devirdi ve Ev Sahibi Avantajını Kaptı

NBA play-off’larının açılış maçında Doğu Konferansı eşleşmesinde Brooklyn Nets deplasmanda Philadelphia 76ers‘ı 111-102 yenerek ev sahibini avantajını rakibinin elinden almış oldu. Nets maçı baştan sona önde götürdü ve daha ikinci çeyrekte farkı 17 sayıya kadar çıkarmayı başardı.

D’Angelo Russell 26 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin mimarı olurken Caris LeVert 21 sayı, 4 ribaund, 2 asist, ve Spencer Dinwiddie 18 sayı, 3 ribaund ile onun en büyük yardımcıları oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’ta Jimmy Butler 36 sayı, 9 ribaundla ön plana çıkan isim oldu. Dizindeki sakatlığın rahatsız ettiği Joel Embiid ise 22 sayı, 15 ribaund, 4 asist, 5 blokla katkı verebildi. Boban Marjanovic 13 sayıyla çift hanelere ulaşan üçüncü isim oldu. Sezonun son iki maçında sakatlıktan dönüp süre alan Furkan Korkmaz oyuna girmedi.

https://youtu.be/DA2BuAhBc4s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …