Güncel Haberler

Bir Sürpriz de Orlando’dan Geldi!

NBA play-off’ları Doğu Konferansı’ndaki sürpriz sonuçlarla açılış yaptı. Nets’in deplasmanda 76ers’ı devirmesinin ardından normal sezonu 7.sırada bitiren Orlando Magic de favori konumdaki 2.sıranın sahibi Toronto Raptors‘u deplasmanda 104-101 yenerek seride 1-0 öne geçti ve ev sahibi avantajını rakibinden almış oldu.

Orlando maçın son çeyreğinde genel anlamda üstün oynasa da Toronto süper yıldızı Leonard’ın üst üste sayıları ile son dakikaya girilirken farkı eritti ve 101-99 öne geçmeyi başardı. Cevabı veren isim Orlando adına Augustin oldu, önce 44 saniye kala beraberliği getirdi sonra da 4.2 saniye kala üçlüğü gönderdi ve 104-101 ile maçın skorunu belirledi. Leonard son hücumda bir üçlük şansı bulsa da atışı çembere dahi değmedi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Orlando Magic’te 7 oyuncu çift haneli skor üretti. Maçın son anlarına damgasını vuran D.J. Augustin 25 sayı, 6 asist, 2 ribaund, Aaron Gordon 10 sayı, 10 ribaund, Evan Fournier 16 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Nikola Vucevic 11 sayı, 8 ribaund, 3 asistle galibiyetin mimarları oldular.

Toronto Raptors’ta ise Kawhi Leonard 25 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Pascal Siakam 24 sayı, 9 ribaund, 4 asist Fred VanVleet 14 sayı, Danny Green ve Marc Gasol 13’er sayı üretti.

https://youtu.be/ksqTIfQmGGw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …