Güncel Haberler

Golden State İlk Maçtan Mesajı Verdi (Curry rekorla başladı)

Batı Konferansı’nın birincisi olan ve aynı zamanda son şampiyon ünvanının sahibi Golden State Warriors play-off’lara 8. ve son sıradan giren Los Angeles Clippers‘a ilk maçtan mesajı verdi ve rakibini 121-104 gibi net bir skorla yenerek seride 1-0 öne geçti.

Maç boyunca birbirleri ile sürekli didişen Kevin Durant ve Patrick Beverley aldıkları ilk teknik faullere rağmen uslanmayınca bitime 5 dakika kala ikinci teknik faullerini alarak diskalifiye edildiler.

Play-off’lara alev almış bir şekilde giren Stephen Curry maçı 8/12 3 sayı isabeti ile tamamladı ve toplamda 386 isabete ulaşarak play-off’larda en fazla üçlük isabetine sahip olan Ray Allen’ı (385) geçerek ilk sıraya yerleşerek tarihteki yerini aldı. Curry 38 sayı, 15 ribaund, 7 asist ile maçın yıldızıydı.

Draymond Green maçı 17 sayı, 7 ribaund, 7 asist, Kevin Durant 23 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 blok ve Klay Thompson 12 sayı 2 asist ile Warriors’da diğer öne çıkan isimler oldular.

Los Angeles Clippers’ta ise Montrezl Harrell 26 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Lou Williams 25 sayı, 9 asist, 3 ribaund, Danilo Gallinari 15 sayı, 8 ribaund, 3 top çalma ve Shai Gilgeous Alexander 18 sayı, 5 ribaundla en iyi direnen isimler oldular.

1-CURRY’NİN PERFORMANSI:

https://youtu.be/USnh3JbflgA

2-MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/Rqa5Ld34xV0

3-DURANT VE BEVERLY’NİN OYUNDAN ATILDIĞI ANLAR:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …