Güncel Haberler

Alba Berlin Evinde Valencia’yı Uzatma Sonunda Yendi ve Seriyi 1-1 Yaptı

7DAYS Euro Cup final serisi ikinci maçında Almanya temsilcisi ALBA Berlin, sahasında İspanya ekibi Valencia‘yı uzatma sonunda 95-92 (normal süre:83-83) yenerek seride durumu 1-1’e getirdi.

Mercedes Benz Arena’da oynanan maçın ilk çeyreğini 23-21 önde bitiren Alman temsilcisi, devre arasına 42-39 üstün girdi. Çekişmeli geçen maçta son çeyreğe 62-59 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle girilirken, mücadelede normal süre 83-83 sona erdi ve uzatmaya gidildi. Uzatmada rakibine 12-9 üstünlük sağlayan ALBA Berlin, rakibini 95-92 yendi ve seride durumu 1-1 yaptı.

Şampiyonu belirleyecek üçüncü ve son maç, 15 Nisan Pazartesi günü İspanya’da oynanacak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Alba Berlin’de Rokas Giedraitis 17 sayı, 2 ribaund ile ön plana çıkarken, Luke Sikma 15 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Martin Hermannsson 14 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Valencia’da ise Sam Van Rossom 22 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile en iyi direnen isim olurken, Fernando San Emeterio 16 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Wll Thomas 15 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile etklili performanslar sergileseler de mağlubiyete engel olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Gottingen’i Güle Oynaya Geçti

Almanya easyCredit BBL 21. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Gottingen‘i 108-85’lik skorla güle oynaya …