Güncel Haberler

Galatasaray Zor Durumdaki Sakarya’yı Farklı Geçti

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 26. haftasında Galatasaray Doğa Sigorta konuk ettiği Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol‘u 102-65’lik skorla mağlup etti.

Karşılaşmada pota altından sayılar üreten Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol karşısında Harrison ve Erol Can Çinko ile üç sayılık basketler bulan Galatasaray Doğa Sigorta, ilk çeyreği 18-10 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Arapovic’in pota altından kaydettiği sayıyla 13. dakikada farkı çift hanelere (22-12) taşıyan Galatasaray Doğa Sigorta, hücumlardan boş dönen rakibi karşısında Auguste’nin arka arkaya ürettiği basketlerle farkı açtı ve soyunma odasına 43-26 üstün gitti.

İkinci yarıda rahat bir oyun sergileyen ve final periyoduna 71-46 üstün giren Galatasaray Doğa Sigorta, salondan 102-65 galip ayrıldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Galatasaray’da kenardan gelen Marko Arapovic 24 sayı, 8 ribaund ile maçın yıldızı olurken, kaptan Göksenin Köksal 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Can Korkmaz da 6 sayı, 10 ribaund, 14 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Sakarya’da ise Alp Karahan 16 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Uğur Dokuyan 15 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Bora Hun Paçun 12 sayı, 10 ribaund, 5 asist ile en iyi direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …