Güncel Haberler

76ers Evinde Bulls’u Rahat Geçti (Furkan ilk beş başladı)

Philadelphia 76ers‘ın konuk ettiği Chicago Bulls‘u 125-109 yendiği karşılaşmada temsilcimiz Furkan Korkmaz ilk beş başlama şansı buldu.Bu galibiyetle normal sezonu 3.sırada tamamlayan 76ers Doğu Konferansı play-off’unda Brooklyn Nets ile eşleşti.

Philadelphia’da Ben Simmons, JJ Redick, Jimmy Butler, Tobias Harris ve play-off ilk maçında da oynaması sakatlığı nedeniyle şüpheli olan Joel Embiid yer almadı. Chicago’da ise Denzel Valentine, Wendell Carter Jr., Chandler Hutchison, Zach LaVine, Lauri Markkanen, Otto Porter Jr. ve Kris Dunn oynatılmadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

18 dakika parkede kalan Furkan Korkmaz 8 sayı (1/2 serbest atış, 1/4 3sayı, 2/4 2sayı), 2 ribaund, 1 asistle oynadı. Jonathan Simmons 20, Boban Marjanovic ve TJ McConnell 18’er sayıyla Philadelphia’nın skorerleri oldu.

Chicago’da bir dönem ülkemizde İstanbulspor’da da oynayan Walter Lemon Jr 20 sayıyla öne çıkan isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …