Güncel Haberler

Dino Double-Double ile Veda Etti

Dün gece NBA sahnesinden bir yıldız daha kaydı. Dino lakaplı Alman yıldız Dirk Nowitzki takımı Dallas Mavericks‘in deplasmanda San Antonio Spurs‘e 94-105 yenildiği maçta son kez parkeye çıktı ve double-double ile kraiyerini sonlandırdı.

21 sezon aralıksız Dallas forması giyen 1978 doğumlu Nowitzki 2011’de şampiyonluk yaşadı ve finalin MVP’si seçildi, ayrıca 2007’de normal sezonun MVP’si olurken kariyeri boyunca 14 kez All-Star’da yer aldı.

Nowitzki, San Antonio’ya karşı 20 sayı, 10 ribaundla double-double yaptı. Luka Doncic’in forma giymediği, dinlendirildiği Dallas’ta Jalen Brunson da 11 sayı, 10 asist ile double-double yaparak öne çıkan bir diğer isim oldu.

San Antonio’da ise LaMarcus Aldridge 34 sayı, 16 ribaundla double double’a ulaştı, DeMar DeRozan’dan 19 sayı geldi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …