Güncel Haberler

Miami Heat Sezonu Philadelphia Galibiyetiyle Kapattı (Wade veda etti, Furkan 2 ay sonda döndü)

Miami Heat sezonun son maçında kendi sahasında Philadelphia 76ers‘ı 122-99 yenmeyi başardı ancak Detroit’in Memphis’i yenmesiyle play-off şansı kalmadı.

Basketbolu bırakma kararı ile sezona başlayan ve Miami’de son maçına çıkan Dwyane Wade (1982) harika bir oyun sergiledi (30 sayı, 3 ribaund, 3 asist). Yıldız guardın maç sonundaki veda konuşmasında izleyenler göz yaşlarına engel olamadı. 15 sezon Miami forması giyen Wade 3 şampiyonluk kazandı, 13 kez All-Star seçildi, 1 kez ligin sayı lideri oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Miami’de Bam Adebayo 19 sayı, Justise Winslow 16 sayı, Hassan Whiteside 15 sayı, 9 ribaund ile galibiyete katkı veren diğer isimler oldular.

Joel Embiid ve JJ Redick’i dinlendiren Philadelphia’da ise Greg Monroe 18 sayı, Ben Simmons 16 sayı attı. 12 Şubat’ta Boston Celtics ile oynanan maçın ardından menisküs operasyonu geçiren Furkan Korkmaz 2 ay dolmadan sahalara döndü ve 8 dakikada 2 sayı (1/3 şut), 1 top çalma ile oynadı.

1-FURKAN KORKMAZ’IN PERFORMANSI:

2-DWYANE WADE’İN SON DANSI:

https://youtu.be/ezqZoH0XXTc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …