Güncel Haberler

Golden State Deplasmanda Pelicans’ı Yendi (Curry sakatlandı)

Golden State Warriors deplasmanda New Orleans Pelicans‘ı 112-103 yendiği maçta süper yıldız Stephen Curry sakatlandı.

Sağ ayak bileğinden sakatlanan Curry’nin durumu ciddi görünmese de genelde bileğinden yaşadığı problemlerin onun canını epey sıktığını biliyoruz. 9 dakika sahada kalabilen skorer oyuncu 2/4 isabetle 5 sayı üretebildi sadece.

DeMarcus Cousins 21 sayı, 12 ribaund, 6 asist ile Warriors’ı galibiyete taşırken, Quinn Cook 19 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Damion Lee 20 sayı, 7 ribaundla onun en büyük yardımcıları oldular. Golden State Warriors’ta Kevin Durant, Klay Thompson, Andre Iguodala ve Andrew Bogut kadroda yer almadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

8 kişilik rotasyonla oynayan New Orleans Pelicans’ta ise Christian Wood 26 sayı, 12 ribaund, Jahlil Okafor 30 sayı, 7 ribaund, Ian Clark 20 sayı, 4 asistle mücadele etti.

https://youtu.be/jwU9zlOgQYU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …