Güncel Haberler

Cleveland Sezonun Son Maçında Sahasında Hornets’a Yenildi (Cedi hem iyi oynadı hem de güldürdü)

Cleveland Cavaliers sezonun son maçında konuk ettiği Charlotte Hornets‘a 97-124 kaybetti. Play-off yarışına devam etmek için mutlak kazanmak zorunda olan Charlotte gerekeni yaptı, artık son maçlarında Orlando’yu yenip New York’un da Detroit’i yenmesini bekleyecekler.

Cedi Osman 17 sayı (1/2 serbest atış, 2/5 3sayı, 5/8 2sayı), 4 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 1 top kaybıyla aslında bizlere tüm sezonun da kısa bir yansımasını sunmuş oldu kendi performansı adına. Collin Sexton 18 sayı, 10 asist, Jordan Clarkson 16 sayı, 3 asistle oynadı.

Maçın son 7 dakikasında 10 sayı birden üreten tecrübeli uzun Channing Frye (1983) 14 yıllık kariyerini alkışlar arasında noktaladı. Frye, Cleveland’ın 2016’daki şampiyon kadrosunda da yer almıştı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Charlotte’ta ise Kemba Walker 23 sayı, 7 asist, 3 ribaund, Jeremy Lamb 23 sayı, 5 asst, 3 ribaund, Dwyane Bacon 18 sayı, Miles Bridges 18 sayı, 7 ribaund, 4 asist üretti.

1-CEDİ’NİN PERFORMANSI:

2-CEDİ’NİN GÜLDÜRDÜĞÜ ANLAR

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …