Güncel Haberler

Doğu’nun Potansiyel Finalinde Bucks Deplasmanda 76ers’ı Yenmeyi Başardı! (Ersan 3 sayı)

Doğu Konferansı’nın potansiyeli finalistlerinin karşılaştığı maçta Milwaukee Bucks deplasmanda Philadelphia 76ers‘ı 128-122 yenmeyi başardı.

Maça iki süper yıldız Giannis Antetokounmpo ile Joel Embiid arasındaki düello damga vurdu. Kazanan taraf ise Antetokounmpo oldu, Yunan forvet karşılaşmayı 45 sayı, 13 ribaund, 6 asist, 5 blokla tamamlayarak MVP yarışı konusunda da herkese bir mesaj daha verdi.

Dizindeki sakatlık nedeniyle önceki 3 maçı kaçıran Joel Embiid ise 34 sayı,13 ribaund, 13 asistle triple-double yaptı ancak galibiyet için yeterli olamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Malcolm Bragdon’ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Milwaukee’de Khris Middleton 22 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, George Hill 20 sayı, 5 ribaund, 5 asist üretti. Erick Bledsoe, Embiid’in tuzağına düşerek maçta daha 3 dakika tamamlanmadan diskalifiye oldu.

19 dakika süre alan Ersan İlyasova ise 1/4 3sayı, 0/1 2sayı isabetiyle 3 sayıda kaldı, 2 de ribaund aldı.

Philadelphia cephesinde Embiid’in dışında JJ Redick 29 sayı ve sakat olan Jimmy Butler’ın yerine ilk beşte başlayan Mike Scott ise 22 sayı ile öne çıktılar.

1-BLEDSOE’NUN OYUNDAN ATILDIĞI ANLAR:

2-MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/i_XCWXt1bOA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …