Güncel Haberler

Cleveland Deplasmanda Sacramento’ya Farklı Kaybetti (Cedi 17 sayı)

Herhangi bir iddiası bulunmayan iki ekibin karşılaşmasında Cleveland Cavaliers deplasmanda Sacramento Kings‘e 104-117 mağlup oldu.

29 dakika süre alan Cedi Osman bu kez iyi bir şut yüzdesi yakaladı karşılaşmayı 17 sayı (4/6 2sayı, 3/5 3sayı) 4 ribaund, 3 asistle tamamladı, sadece 2 top kaybı yaptı.

Ante Zizic 14 sayı,10 ribaund, 4asist, Larry Nance Jr 11 sayı, 16 ribaund, 3 asist üretip double double yaptılar. Cleveland’ın en skoreri ise 22 sayı atan Jordan Clarkson oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi Sacramento’da ise eski Fenerbahçeli Bogdan Bogdanovic 18 sayı (4/7 3sayı, 3/6 2sayı), 5 asist, 4 ribaund ile etkili bir performans sergilerken Buddy Hield 23 sayı, De’Aaron Fox 16 sayı, 10 asist ile galibiyette rol aldılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …