Güncel Haberler

Maalesef Lebron’u DÜnya Kupası’nda İzleyemeyeceğiz!

Lebron James bu kez net olarak açıkladı: “Bu yaz benim için uygun değil.”

Los Angeles Lakers ile ilk sezonunda play-off biletini kapamayan ve hayal kırıklığı yaratan süper yıldız Lebron James daha önce ABD milli takımı ile bu yaz Çin’de düzenlenecek Dünya Kupası‘nda forma giyme konusunda net konuşmamış ama ihtimalin olduğunu dle getirmişti. Ancak son yaptığı açıklamayla tüm olasıkları bitirdi.

Takımının play-off yapamamasının ardından sezonu tamamlayan ve artık forma giymeyecek olan Lebron, şimdiden başlayarak yazı da içine alan geniş bir programla önümüzdeki sezona hazırlanacağını belirtti. The Athletic’e konuşan Lebron, ABD koçu Popovich’le çalışmayı çok istese de bu yazın uygun olmayacağını dile getirdi:

“Pop hakkında her şeyi seviyorum tabii ki ama bu yaz benim için uygun değil.”

LeBron ayrıca 2019 yazında Space Jam 2’nin çekimlerine de başlayacak. Dolayısıyla hayli meşgul olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …