Güncel Haberler

Furkan’dan İyi Haber Var!

Şubat ayında yaşadığı menisküs yırtığı nedeniyle formasından uzak kalan Philadelphia 76ers takımındaki temsilcimiz Furkan Korkmaz‘dan iyi haberler var.

Şut idmanının ardında Furkan The Athletic’e yaptığı açıklamada takımla birlikte antrenmanlara da artık bir gün sonra başlayacağını dile getirdi.

Koç Brown’dan da sevindirici açıklamalar geldi ardından. Başarılı koç Furkan’ın play-off mücadelesinde benchte katkı vermek üzere hazır olacağını düşündüğünü söyledi.

Bildiğiniz üzere milli oyuncumuzun 76ers ile kontratı bu yaz bitiyor ve takımı onun çaylak sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayarak aslında planlarda olmadığının mesajını vermişti. Ama temsilcimiz sakatlanana kadarki dönemde kenardan gelerek aldığı süreleri performansı ile paralele olarak arttırıp rotasyonda kendisine yer bulmayı başarmıştı.

Bakalım Furkan sakatlıktan döndükten sonra play-off yarışında Doğu’nun iddialı takımlarından biri konumundaki 76ers’da ne kadar yer alabilecek rotasyonda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …