Güncel Haberler

Anadolu Efes Micic’i Takımda Tutmak İçin Düğmeye Bastı!

Anadolu Efes Sırp guardı Vasilije Micic’in kontratı uzatmak için düğmeye bastı!

Adı hem Real Madrid hem de Barcelona ile anılan Anadolu Efes’in Sırp guardı Vasilije Micic için İspanyol medyası Efes’in kontrat uzatmak için görüşmelere başlayacağını belirtti. Sezon başında alternatif guard olarak düşünülürken performansıyla takımın önemli parçalarından biri haline gelen Micic’e NBA çıkış opsiyonunun da yer aldığı 3 yıllık yeni sözleşme önerilecek.

Bu sezon Anadolu Efes formasını EuroLeague’deki 29 maçın tamamında giyen Micic, 11.8 sayı, 2.2 ribaund ve 5.4 asist ortalamaları yakaladı.

Takımlarımız artık tıpkı Euroleague’deki rakipleri gibi bu tarz anlaşmaları yapmak daha doğrusu transfer hamlelerini yapmak için yazı beklememeyi öğrenmeli ve alışkanlık haline getirmeliler. Anadolu Efes Micic’in ismi hem Real hem de Barça ile anıldığı için artık daha fazla gecikmek istememiştir büyük olasılıkla ancak normalde haftalar öncesinde bu anlaşmanın tamamlanıp imzaların atılmasını beklerdim çünkü Micic her sezon üstüne koyarak kendini geliştirmeye devam eden özel bir guard ve bu sezon yeni, iyi bir kontrat alabilmek adına da kendini kanıtladı çoktan…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …