Güncel Haberler

CSKA – UNics Kazan Maçın Sonunda Sinirler Gerildi!

VTB Ligi’nde Unics Kazan deplasmanda CSKA Moskova‘yı 83-73 yendi ve zirveye ortak oldu. CSKA 19-4 ile birinci sırada bulunuyor, Unics Kazan da aynı mağlubiyet sayısıyla (17-4) zirveyi paylaşıyor. Bu sonuçla Kazan güçlü rakibini bu sezon 2.kez mağlup etmeyi başarmış oldu.

Karşılaşmanın sonunda Unics Kazan’dan Anton Ponkrashov, CSKA’dan Sergio Rodriguez ve Kyle Hines’a sözlü olarak sataşınca ortalık gerildi, hakemler, koçlar ve oyuncular araya girerek kavganın fiziksel boyuta çıkmasını engellediler.

CSKA’da Nando De Colo 20 sayı, Sergio Rodriguez 11 sayıyla çift haneli skor üretti, Unics Kazan’da ise Jamar Smith 15, Melvin Ejim ve Anton Ponkrashov 13, Raymar Morgan 11 sayı attı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

1-MAÇIN SONUNDAKİ GERGİN ANLAR:

2-MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …