Güncel Haberler

Sacramento Play-Off Biletini Kapan San Antonio’yu Yendi (Popovich atıldı)

Sacramento Kings konuk olduğu play-off biletini cebine koymuş olan San Antonio Spurs‘ü 113-106 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Kings tam 11 maç sonra ilk kez San Antonio deplasmanında kazanmış oldu.

Greg Popovich 3.çeyrekte bir pozisyona itirazını abartınca diskalifiye edildi. Bitime 3 dakika kala skor 106-105 San Antonio Spurs lehindeydi ancak kalan sürede sayı bulamadılar ve maçı kaybettiler.

Sacramento Kings’te Buddy Hield 26 sayı (4/6 3sayı), 5 ribaund, 3 asist, Willie Cauley-Stein 17 sayı, 6 ribaund, Bogdan Bogdanovic 15 sayı, 5 asist, 3 ribaund, 2 top çalma, Harrison Barnes 15 sayı, 4 ribaund ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Spurs cephesinde ise LaMarcus Aldridge 18’i ilk çeyrekte olmak üzere 27 sayı, 18 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, 1 blok ile takımını ayakta tutan isim oldu. DeMar DeRozan 16 sayı, 7 asist ve Rudy Gay de 18 sayı, 9 ribaund, 3 asistle öne çıkan diğer isimler oldular.

1-POPOVICH OYUNDAN ATILDI:

2- MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …