Güncel Haberler

Washington’dan Deplasmanda Denver’a Soğuk Duş!

Batı Konferansı’nda Golden State Warriors ile liderlik yarışında bulunan Denver Nuggets kendi sahasında konuk ettiği Washington Wizards karşısında 95-90’luk skorla kaybederek soğuk bir duş aldı adeta.

Maçın sona ermesine 4 dakika kala skor 88-88 iken Nikola Jokic faul pozisyonuna itirazlarını uzatınca 2 teknik faulle diskalifiye edildi. Maçın genelinde kendisine yapılan sert faullerden dolayı hayli yıpranan Sırp uzun, bu pozisyonda da rakibinin arkadan iki eliyle beline yapışmasına düdük çıkmayınca adeta çileden çıktı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Troy Brown Jr 24 sayı (5/7 3sayı), 7 ribaund, Thomas Bryant 20 sayı, 14 ribaund, 3 asist, Bradley Beal 17 sayı, 6 asist, 3 top çalma, 3 ribaund, Jabari Parker 20 sayı, 6 ribaundla Washingron’u galibiyete taşıyan isimler oldular.

Denver Nuggets’ta ise Nikola Jokic 23 sayı, 14 ribaund, 4 asist, Paul Millsap 13 sayı, 16 ribaund, 3 asist, ve Jamal Murray 12 sayı ile oynadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …