Güncel Haberler

Atlanta Uzatmada Eksik Milwaukee’yi Devirdi!

Atlanta Hawks evinde konuk ettiği eksik Milwaukee Bucks‘ı uzatma sonunda çaylak skoreri Trae Young‘ın son saniye basketiyle 136-135 yenmeyi başardı.

Milwaukee’de ilk beş oyuncuları Eric Bledsoe, Giannis Antetekounmpo, Khris Middleton ve Malcolm Bragdon forma giymediler.

Maçın normal süresi 122-122 eşitlikle tamamlandı. Uzatma bölümünde milli oyuncumuz Ersan İlyasova’dan gelen 5 sayıyla üstünlüğü ele lan Milwaukee karşısında Atlanta pes etmedi ve geri gelerek 7 saniye kala 134-133 de öne geçmeyi başardı. Bitime 1.1 kala Bucks Sterlin Brown ile tekrar öne geçti: 135-134. Mola alarak topu ön sahadan oyuna sokan Milwaukee, alley-oop organizasyonuna gitmek zorunda kaldı süreden dolayı. Ellerden seken topu son anda akıllıca havada tipleyen Trae Young takımına galibiyeti getirmiş oldu: 136-135

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Atlanta’da maçı kazandıran basketi atan Trae Young 12 sayı (4/8 3sayı), 5 ribaund, 16 asistle oynadı. Justin Anderson 24 sayı, 12 ribaund, 3 asist, Alex Len 23 sayı, 6 ribaund ve John Collins 23 sayı (3/5 3sayı), 12 ribaund, 4 asistle galibiyete katkı yaptı.

Eric Bledsoe, Giannis Antetekounmpo, Khris Middleton ve Malcolm Bragdon’un yokluğunda 8 kişilik rotasyonla oynamak zorunda kalan Milwaukee’de Sterling Brown 27 sayı (5/10 3sayı), Tim Frazier 20 sayı, 15 asist, 7 ribaund, Brook Lopez 19 sayı, 6 ribaund, 3 asist, George Hill 18 sayı, 6 ribaund ve Pat Connaughton 18 sayı, 6 ribaundla mücadele etti.

Maçın genelinde sessiz olan ve sadece uzatma bölümünde etkili olan temsilcimiz Ersan İlyasova ise 7 sayı (3/7 sahaiçi), 8 ribaundlar ortalama altı bir performans sergiledi.

https://youtu.be/OMt1qxtv_uw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …