Güncel Haberler

Boston Irving’in Son Saniye Basketiyle Indiana’yı Geçti

Boston Celtics evindeki maçta Indiana Pacers‘ı Kyrie Irving‘in bitime 1 saniye kala potaya giderek bulduğu basketle 114-112 yenmeyi başardı. Bu sonuçla iki takımın da galibiyet sayıları 45 olarak eşitlendi ve karşılıklı maçlarda üstünlüğü bulunan Boston rakibinin üstüne çıkarak Doğu Konferansı’nda 4.sıraya yerleşti.

Son maçların formda ismi Kyrie Irving 30 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile yine takımını sırtlarken, Al Horford 19 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Aron Baynes 13 sayı, 13 ribaund ve Jaylon Brown 16 sayı, 4 ribaundla ona en çok destek olan isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Indiana’da ise Bojan Bogdanovic yine takımının en skoreri oldu ve 27 sayı (4/7 3sayı), 2 ribaund, 2 asist üretti. Myles Turner 15 sayı, 11 ribaundla double-double performans sergiledi, Thaddeus Young da 18 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile katkı verdi.

1-IRVING’IN SON SANİYE BASKETİ

2-MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …