Güncel Haberler

İnatçı Zalgiris Kaunas Deplasmanda Olympiakos’u da Yıktı!

Turkish Airlines Euroleague 29.hafta mücadelesinde play-off yarışını yakından ilgilendiren maçta inatçı Zalgiris Kaunas deplasmanda Olympiakos‘u 72-68 yenerek play-off yolundaki mucizevi hikayesini sürdürdü.

İki takım adına da play-off bileti açısından çok kritik olan bu maçta ev sahibi 3.çeyrekte farkı 11 sayıya çıkarmasına rağmen son haftaların formda ekibi Zalgiris pes etmedi ve aynı çeyreğin son bölümünde yakaladığı 14-0’lık seriyle önce rakibini yakaladı sonra da öne geçmeyi başardı. Maçın son bölümleri nefesleri kesti, iki takım da birbirine net bir üstünlük kuramasa da Zalgiris son anları daha soğuk kanlı ve daha hatayla oynayan taraf olarak galibiyete imza attı.

Galibiyet serisini 5 maça çıkaran Zalgiris 14. galibiyetine ulaşırkeni Olympiakos ise 14 galibiyette kaldı. Zalgiris gelecek evinde Real Madrid’i ağırlarken, Olympiakos ise temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen’i konuk edecek.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Zalgiris’te Aaron White 14 sayıyla oynarken Brandon Davies 13 sayı, 7 ribaund, 3 blok, Leo Westermann 11 sayı, 3 asist ve Marius Grigonis 10 sayı, 3 ribaund yaptı.

Olympiakos’ta ise Briante Weber 26 sayı, 4 ribaundla oynarken Nikola Milutinov 18 sayı, 12 ribaund ve Nigel Williams-Goss 8 sayı, 5 asist yaptı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …