Güncel Haberler

Oklahoma’yı Geçen Denver Liderlik Yarışını Bırakmıyor

Denver Nuggets deplasmanda Oklahoma City Thunder‘ı 115-105’lik skorla geçti ve Batı Konferansı’nın zirvesinde Warriors’ı yakalamayı başardı, iki takımın da durumları 51-24. Denver bu sonuçla bu sezon rakibi karşısında oynadığı 4 maçı da kazanarak rakibini play-off’lar öncesi süpürmüş oldu.

Maçın son çeyreğinde Denver farkı 14 sayıya çıkardıktan sonra ev sahibi Oklahoma Westbrook liderliğinde bir geri dönüş ateşi yaksa da Denver Murray liderliğinde bu yangını çabuk söndürüp çift haneli farklarla kazanmayı bildi.

Denver’da Jamal Murray 27 sayı, 5 ribaund, 9 asist, Nikola Jokic 23 sayı, 16 ribaund, 3 asist ve Paul Millsap 14 sayı, 5 ribaund, 2 asistle galibiyetteki önemli faktörler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Oklahoma cephesinde ise Russell Westbrook 27 sayı, 9 ribaund, 9 asistle triple-double’ı kaçırdı. Omuzundaki sakatlık nedeniyle durumu net olmayan ve oynamasına son anda karar verilen Paul George ise 25 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile katkı verdi. Ayrıca Steven Adams da 16 sayı, 5 ribaund üretti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …