Güncel Haberler

Süper Yıldızlar Kapıştı Kazanan Milwaukee Oldu (Ersan 7 sayı)

Sezonun en formda iki süper yıldızı ve aynı zamanda favori MVP adayları olan James Harden ile Giannis Antetokounmpo‘nun karşılaşmasında gülen taraf evindeki mücadelede Houston Rockets‘ı 108-94 yenen Milwaukee Bucks oldu.

Houston Rockets beklentilerin altında bir direnç gösterirken bundan çok iyi faydalanan ev sahibi daha ikinci çeyrekten hemen kontrolü ele aldı. Özellikle Bledsoe’nun Harden’a yaptığı etkili savunma maçın anahtarı oldu.

Her iki takımda da önemli eksikler vardı; Milwaukee’de Tony Snell, Donte DiVincenzo, Pau Gasol, Malcolm Brogdon, Nikola Mirotic, Houston’da ise Kenneth Faried, Gerald Green forma giymediler..

Milwaukee’de Harden’a yaptığı bu özel savunmanın yanı sıra 23 sayı, 7 asist ile oynayan Eric Bledsoe ön plana çıkarken, Giannis Antetekounmpo da 19 sayı, 14 ribaund, 4 asistle double-double yaptı

Kenardan gelen Ersan İlyasova ise 17 dakikada 7 sayı (1/2 3sayı, 2/3 2sayı), 5 ribaund, 1 asistle mücadele etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston cephesinde Bledsoe’nun sert savunmasına karşı zorlanan James Harden yine de 23 sayı, 10 ribaund, 7 asistle etkili oldu. Chris Paul 19 sayı (4/9 3sayı), 9 ribaund, 4 asist, Clint Capela 17 sayı, 11 ribaund ve Danuel House Jr 15 sayı (5/9 3sayı) ile diğer etkili olan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …