Güncel Haberler

Cleveland Evinde Boston’a Kaybetti (Cedi 15 sayı)

Son günlerin fomsuz takımı Boston Celtics deplasmanda karşlılaştığı Cleveland Cavaliers‘ı 116-106 yenerek 4 maçlık galibiyet özlemine son vermiş oldu.

Boston cephesinde Jayson Tatum 21 sayı (tamamı ilk yarıda), 5 ribaund, 4 asist, Marcus Smart 21 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Al Horford 19 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Gordon Hayward 15 sayı, 5 ribaund, 4 asist üretti. Kyrie Irving eski takımına karşı dinlendirildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cleveland cephesinde ise Collin Sexton 24 sayı ile öne çıkarken, Jordan Clarkson da 18 sayı ile ona eşlik etti. Kevin Love standartlarının altında bir maç çıkarmasına ve 3/13 gibi berbat bir şut yüzdesi ile oynamasına rağmen 10 sayı, 11 ribaundla double-double yapmayı başardı.

Cedi Osman ise 15 sayı (0/1 serbest atış, 3/6 3sayı, 3/3 2sayı), 7 ribaund, 2 asistle son günlerdeki düşük performansından kurtuldu ve iyi bir maç çıkardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …