Güncel Haberler

Dallas Evinde Sacramento’ya Kaybetti (Doncic efsaneyi Yakaladı)

Sacramento Kings konuk olduğu maçta Dallas Mavericks karşısında son bölümde daha soğukkanlı kalan ve serbest atışlarda hata yapmayan taraf olarak 125-121’lik skorla galibiyet çıkarmayı başardı.

Dallas’ın genç yıldızı Luka Doncic 28 sayı (10/11 serbest atış, 9/11 2sayı, 0/9 3sayı), 12 ribaund, 12 asistle çaylak sezonunundaki 7.triple-double’ına imza attı ve bunu yapabilen bir diğer ismi, efsane Magic Johnson‘ı yakalamayı başarmış oldu.

Dwight Powell 21 sayı, 13 ribaund, 3 asist, Maximilian Kleber 17 sayı (4/8 3sayı), 4 ribaund, eski Beşiktaşlı Ryan Broekhoff’ 11 sayı (3/5 3sayı) ile Doncic’e destek olsalar da bu performanslar Dallas’a galibiyet için yeterli olmadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

De’Aaron Fox 23 sayıyla (11/12 serbest atış) Sacramento ekibinin en skorer ismi olurken, Buddy Hield 17 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Willie Cauley-Stein 16 sayı, 7 ribaund, Harrison Barnes 18 sayı (3/6 3sayı) 3 ribaundla galibiyetin mimarları oldular. Eski Fenerbahçeliler; Bogdan Bogdanovic 14 sayı (3/5 3sayı), 5 asist, 2 ribaund ve Nemanja Bjelica da 8 sayı, 6 ribaund, 4 asistle görevlerine yerine getirdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …