Güncel Haberler

Yeni İyileşen Benzing’den Beşiktaş’a Yine Kötü Haber Geldi!

Beşiktaş Sompo Japan‘ın Alman forveti Robin Benzing Türkiye Kupası yarı finalinde Anadolu Efes karşısında sakatlanmış ve parmağından ameliyat olmuştu. 3 hafta sonra Galatasaray Doğa Sigorta maçıyla parkelere dönmüştü ama bu kez de dizinden sakatlanarak maçı yarı bırakmak zorunda kalmıştı.

Alman milli takımının da formasını giyen tecrübeli forvet için kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde:

“Robin Benzing’in dizinde kırık tespit edildi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 23. haftasında deplasmanda oynadığımız GS Doğa Sigorta maçında basketbolcumuz Robin Benzing sakatlanarak karşılaşmayı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı.

Sporcumuzun Acıbadem Fulya Hastanesi’nde yapılan kontrollerinin ardından sol diz fibula başında kırık tespit edildi.

Tedavisine hemen başlanan Robin Benzin 4 hafta parkelerden uzak kalacak. “

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …