Güncel Haberler

Curry Döndü, Warriors Rahat Kazandı

Golden State Warriors, Dallas karşısındaki beklenmedik mağlubiyetin ardından Stephen Curry‘nin de geri dönmesiyle birlikte evinde konuk ettiği Detroit Pistons‘a karşı hat ayapmadı ve 121-114 ile kazanmayı bildi. Bu sonuçla Warriors 50.galibiyetine ulaştı ve Denver’ın yarım maç önünde Batı Konferansı’nın liderlik koltuğuna oturdu yeniden. Pistons ise Doğu Konferansı’nda yedinci sıraya geriledi.

Stephen Curry 1 maç dinlendikten sonra 26 sayı ile etkili bir dönüş yaparken, Klay Thompson da 24 sayı ile kendisine geldi. Kevin Duran 14 sayı, 11 asist ve Draymon Green de 14 sayı, 8 asistle galibiyete yardımcı olan diğer isimler oldular. Warriors’da DeMarcus Cousins ile Andre Iguodala dinlendirildi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Detroit’te Blake Griffin 24 sayı, 8 asist ve kenardan gelen Luke Kennard 20 sayı üreterek son şampiyon Warriors’a direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=-2yuY-KwMo4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …