Güncel Haberler

CSKA Müthiş Geri Dönüş Sonrası Avtodor’u Uzatmada Geçti

CSKA Moskova konuk olduğu Avtodor‘u normal süresi 99-99 biten maçta Fransız yıldızı Nando De Colo‘nun müthiş performansıyla 116-110 yenmeyi başardı.

Avtodor bitime 9 dakika kala tam 18 sayı farkla öndeydi ve haftanın sürprizine ulaşmak üzereydi ama De Colo liderliğinde müthiş bir geri dönüş yapan CSKA, normal sürenin Clyburn’den gelen smaçla skoru 99-99 yaparak maçı uzatmaya taşıdı. Uzatma bölümünün son anlarında ise De Colo yine sahnedeydi, Fransız yıldız serbest atışları 4/4 ile kusursuz bir şekilde kullanarak takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

CSKA cephesinde Nando De Colo 10/13 2sayı, 18/19 serbest atış isabeti ile 41 sayı bulurkan bu alandaki kariyer rekorunu da kırdı, ayrıca istatistiklerine 9 ribaund ve 3 asist de ekledi. Will Clyburn de 17 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile onun en büyük yardımcısı oldu galibiyet yolunda.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Avtodor’da ise Trae Golden 30 sayı (5/6 3sayı), 4 ribaund, 11 asist ile yıldızlaşırken, Perrin Buford 23 sayı (2/3 3sayı), 5 ribaund, 2 asist ve David Kravish 20 sayı, 12 ribaund, 4 asist, 3 blok ile diğer iyi performans gösgteren isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bursaspor, Auguste ile CSKA’ya Direndi Ama Sonunu Getiremedi

Hazırlık Maçları kapsamında Antalya’da düzenlenen turnuvanın son maçında Frutti Extra Bursaspor Rus ekibi CSKA Moskova‘ya …