Güncel Haberler

Hornets, Walker Liderliğinde Müthiş Bir Geri Dönüşle Celtics’i Devirdi!

Charlotte Hornets evinde konuk ettiği Boston Celtics‘i yıldız guardı Kemba Walker‘ın son bölümdeki harika performansı eşliğinde 124-117 yenerek play-off yarışında ben de varım dedi. Bu sonuçla Celtics üst üste 3.yenilgisini almış oldu.

Maçın bitimine 8 dakika kala skorbordda 112-94 yazıyordu, Celtics’in 18 farkla üstünlüğü vardı. İşte bu noktada Hornets adına Walker sahneye çıktı ve üst üste gönderdiği 4 üçlükle tam 18 sayı üreterek takımını adeta tek başına galibiyete taşıdı.

Cody Zeller, Michael Kidd-Gilchrist ve Nicolas Batum’un sakatlıkları nedeniyle forma giyemediği Charlotte’ta Kemba Walker maçı 36 sayı (6/13 3sayı), 11 ribaund, 9 asistle tamamladı ve triple-double’ı 1 asistle kaçırdı. Çaylak Miles Bridges 20 sayıyla kariyer rekorunu kırdı, Marvin Williams ile Malik Monk ise 13’er sayı kaydettiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Boston’da ise Kyrie Irving 31 sayı (4/11 3sayı), 7 ribaund, 6 asistle takımını sürükleyen isim oldu. Jaylen Brown 29 sayı (5/6 3sayı), 4 ribaund, 4 asist, Marcus Morris 15 sayı (3/5 3sayı), 9 ribaund, 4 asistle öne çıkan diğer isimler oldu. Aron Baynes ve Gordon Hayward sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadılar.

https://youtu.be/yNFvBxmQLR8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …