Güncel Haberler

Hakan Demir: “Savunmamızla zor maçı kolaya çevirdik”

Banvit koçu Hakan Demir, Bandırma’da taraftarları önünde farklı kazandıkları İstanbul BBSK maçının ardından konuştu:

“‘Uzun zamandır bir yabancı oyuncumuzun sakatlığından dolayı ondan faydalanamıyoruz. Maçın içerisinde Gary Neal geçen haftada oynayamamıştı. Yani üç yabancıyla oynamıştık. Bugün de oynayabilecek gibi görünüyordu fakat ilk periyot oynayamayacağını görünce yine geçen hafta oynadığımız gibi maçı üç yabancıyla oynadık. Oyuncularımızı tebrik ederim. Gerçekten zor bir maçı kolaya çevirdiler. Yaptıkları savunmayla ve beraber oynama ruhuyla zor bir maçı kolaya çevirdiler. Çünkü İstanbul BBSK son galibiyetleriyle iyi bir takım olduğunu gösterdi. İyi bir ritim yakalamışlardı ama o direnci maçın içerisinde kırdık. Dolayısıyla takımımı tebrik ediyorum. En kısa zamanda da daha sağlıklı bir şekilde hep beraber oynamaya devam edeceğimizi düşünüyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …